Samen bouwen we in 1 dag de krachtigste strategische fundering voor een onderneming speciaal voor, en onlosmakelijk verbonden met, jou.’

Samen bouwen we in 1 dag de krachtigste strategische fundering voor een onderneming speciaal voor, en onlosmakelijk verbonden met, jou.’

Een duidelijke weg

Jij wil de sterkste fundering voor jouw onderneming om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Maar hoe creëer je deze dan? Om je heen hoor je allerlei tips en manieren, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Een duidelijke weg, door al het ruis heen, waardoor jij de beste basis kan bouwen. Daar gaan we voor zorgen. En wel in 1 dag!

Cover Me & Mats
Cover Me & Mats

een duidelijke weg

Jij wil de sterkste fundering voor jouw onderneming om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Maar hoe creëer je deze dan? Om je heen hoor je allerlei tips en manieren, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Een duidelijke weg, door al het ruis heen, waardoor jij de beste basis kan bouwen. Daar gaan we samen voor zorgen. En wel in 1 dag!

fourceful foundation

In 1 dag een strategische basis voor jouw onderneming

Pak mijn hand. Ik leid jou via het juiste pad naar de realisatie van jouw dromen. Hoe? Door naar jou te luisteren, jou te leren kennen en van binnen naar buiten te werken. Alle antwoorden zitten namelijk in jou! Ik help je alleen om ze er stapsgewijs uit te krijgen. Het hele doel van de ‘Fourceful Foundation’ is dan ook dat we in 1 dag zo diep duiken dat jij aan het eind van de dag niet alleen een helder plan hebt, maar ook een helder hoofd. Structuur is belangrijk, dus de details zijn als volgt:

Voor de dag:

-Kennismakingsgesprek waarin ik mezelf alvast kan ‘inlezen’ in jou en jouw onderneming.
-Alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te kunnen bereiden.
-Drie vragen opstellen die jij sowieso beantwoordt wil hebben.

Tijdens de dag:

-Verwelkoming in Atelier Amare om 10:00. De dag duurt tot +/- 16:00.
-Het uitwerken van de verschillende onderdelen: ‘Wie ben jij?’, ‘Jouw ideale klant, ‘Jouw uitstraling’, ‘Jouw merkcommunicatie’ en ‘Jouw dromen & doelen’
-Een tussentijdse, lekkere lunch en een rondje wandelen om nieuwe energie op te doen.

Na de dag:

-Heb jij niet alleen een helder plan, maar ook een helder hoofd.
-Voel je je zelfverzekerd over alles wat komen gaat, je hebt houvast.
-Start van de visualisatie-fase: alle plannen kunnen uitgewerkt worden. Dit kan je alleen doen, maar met mijn diensten kan ik jou daar natuurlijk ook bij helpen!

 

Investering: 697 euro exclusief btw.

“Het bouwen van een onderneming is als het bouwen van een huis. Als het fundament rust op een onstabiele ondergrond of gebouwd is met ondermaatse materialen, maakt het niet uit of de rest van het huis perfect is. Het zal de eigenaar nooit volledig gelukkig maken.”

dit levert het je op

Wanneer wij samen een dag inplannen voor de ‘Fourceful Foundation’ is het natuurlijk belangrijk om te weten wat deze dag jou precies gaat opleveren. Aan voordelen geen gebrek:

-Je bouwt een strategisch fundament voor jouw onderneming. Het hebben van deze houvast geeft rust.
-Je hebt een strategie die je kan implementeren voor een consistente klantenstroom.
-Je weet aan welke ‘knoppen’ je moet draaien om je resultaten te verbeteren indien nodig.
-Je hoe je jouw aanbod op een authentieke manier kan promoten en verkopen.
-Door alle kennis die je hebt opgedaan zit je vol met zelfvertrouwen.
-Je geeft niet alleen jouw onderneming een boost, maar jezelf ook. Groei staat voor de deur.
-Je weet dat je nu plan hebt wat je kan volgen. Dit geeft zekerheid.

Het is dus niet alleen een dag gezellig kletsen over jouw onderneming; we maken echt grote stappen die ervoor zorgen dat jij jouw doelen kan bereiken!

lieve woorden

"Wij zijn enorm blij met de geleverde diensten van Spring Studio. Onze nieuwe bedrijfsfolder heeft eindelijk de professionele uitstraling die wij zo lang zochten. Onze ideëen zijn nu echt tot leven gekomen en hier zijn we heel trots op. Duizend maal dank!"

– Eric & Esther van Noord Straalt

“Onze salon heeft dankzij de stylesheet, het prachtige logo en het pro actief meedenken een echte herstart kunnen maken voor zowel de website als onze social media. We hadden het zelf niet beter kunnen doen! De samenwerking is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.”

– Véronique van salon Image & Style

"I met Fréderique through FB. I was in need of a logo for my new company and she offered to help. Her commitment, creativity and delivery of work is commendable. I am glad with the outcome- the logo and wish Frederique and her venture success! Thank you for all the effort."

– Prerna van Prerna’s Goodfood

"Ik ben heel erg tevreden met het geleverde werk van Spring Studio! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en geen vragen waren te vervelend. Ik ben trots dat ik nu met zo'n prachtig logo mijn bedrijf kan lanceren. In de toekomst zal ik zeker nog eens met Spring Studio in zee gaan."

– Kimberly van Kimberly Constant Coaching

"Spring Studio denkt met je mee en werkt snel. Voor mij is een visual ontworpen, voor mijn online challenge. Spring Studio past aan waar nodig en levert snel en met goede kwaliteit. Ik ben zeker tevreden over het eindresultaat. Dank je wel!"

– Floor van Unitrip Coaching

"Voor het ontwerpen van mijn flyer boden meerderen hun diensten aan. Echter sprong Spring Studio hier met torenhoge kwaliteit en snelheid bovenuit. De flyer was binnen een dag gemaakt, super netjes en voor een top prijs! Zeker een aanrader dus en graag laat ik haar ook mijn website en verdere toekomst plannen doen!"

– Jessica Mulder

"We couldn't be any happier with the result of our invitations to our 30th birthday party. As this was a special day for us, we wanted an invation to translate that. Not an easy job with us as clients, but Spring Studio got it done. As soon as we need help with a bigger project we will definitely reach out again!"

– Ella & Jacky

“Via social media kwam ik uit bij Spring Studio. Ik had een opdracht die snel moest worden uitgewerkt en Spring Studio heeft het binnen een dag geregeld! Tevens moet mijn site binnenkort worden aangepast en ook dit gaat Spring Studio voor mij oppakken, ik kijk hier erg naar uit!”

– Rick van Cook-Inc

Spring Studio heeft voor ons bedrijf foto's gemaakt. Wij wilden namelijk professionele foto's voor onze social media en onze website. Fréderique zorgde ervoor dat wij ons volledig op ons gemak voelden en dit is dan ook goed af te lezen van de foto's, die prachtig zijn geworden! Overigens heeft zij de foto's ook erg snel geleverd. Al met al een top ervaring!

– Yasmine van Bespreekbaar

Fréderique heeft geweldige foto's gemaakt onder andere voor mijn aankomende EP. Uitleg was nauwelijks nodig, ze begreep gelijk wat ik wilde. Bedankt voor de foto's en de gezellige middag!

– Jasper Bosma – Jarpi

Spring Studio heeft voor ons bedrijf Bespreekbaar mooie professionele foto's gemaakt voor onze website en social media, zij heeft dit erg leuk en in een korte tijd gedaan! Wij zijn er nog steeds erg tevreden mee!

– Andrea van Bespreekbaar

Fréderique heeft mijn website gemaakt en al mijn social media platformen opgezet. Fréderique is zeer professioneel en heeft dit in hele korte tijd verwezenlijkt. Ook de begeleiding en bereikbaarheid is erg goed. Al met al een echte aanrader voor al je media werk!

– Sandra van Coin Counter

I got in touch with Fréderique through Facebook and she was incredibly positive and motivated to help me re-create the website for my coaching business and create a completely new website for my retreat in Sweden. It was fun to work with her, she responded immediately to request and ideas, and she was very supportive in getting the work done.

– Annette van aLive Lifecoaching

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik Spring Studio heb gevonden! Fréderique heeft ervoor gezorgd dat mijn visie is omgezet in werkelijkheid en heeft de meest prachtige foto's geschoten voor mijn bedrijf. Alles aan haar werk klopt en ze is een kei in wat ze doet. Ik zou Spring Studio aan iedereen aanraden, niet alleen omdat ze volledig rekening houdt met je eigen wensen, maar ook omdat zij zelf met je meedenkt en het beste haalt uit de mogelijkheden.

– Mona van MEAUNA

Super blij met het prachtige logo dat Fréderique voor mijn bedrijf heeft ontworpen! Het past helemaal bij wat ik wilde en wil uitstralen en maakt mijn on- en offline communicatie helemaal af! Een hele dikke aanrader!

– Willemijn van TRAME

Vanaf het aller eerste contact met Fréderique klikte het meteen. Ze heeft aan een paar woorden genoeg en maakt de mooiste creaties. Ik heb Frederique mijn website laten bouwen, en de vormgeving voor de binnenkant van mijn boek en het gehele e werkboek laten verzorgen. Het is nog mooier geworden dan ik had durven dromen. Ik weet zeker dat ik Spring Studio ook zal inzetten voor projecten in de toekomst, wat een topper!!!!

– Mariska van FEMNATION

Fréderique heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf Beauty Brow weer een nieuw leven is ingeblazen. Van mijn website tot logo, visitekaartje en prijslijsten. Ze levert fantastisch werk, is professioneel, luistert naar je wensen, houd je up-to-date en is nog eens erg lief. Ik raad iedereen Spring Studio aan, wat een topper!

– Sharon van Beauty Brow

Fréderique heeft mij geholpen met het ontwerpen van mijn website. Ik had heel veel ideeën, die Fréderique tot een concreet idee kon brengen. Binnen no time had ze mijn website omgetoverd tot een professionele site die helemaal bij mij en mijn stijl van fotograferen past. Het contact was super fijn en laagdrempelig: Ze houdt echt rekening met wat je wil en wat er bij je past! Daarnaast is ze super enthousiast en houdt ze je up to date hoe het met alles gaat. Ik zou haar zeker aanraden!

– Samantha van Samantha Smit Fotografie

Heel blij met de webshop die Fréderique voor mij heeft gemaakt. Ook fijne uitleg hoe ik zelf de site kan bijhouden; een enorme aanrader en voor herhaling vatbaar!

– Mayke van MOOI! Jewels

Het shooten met Fréderique was echt een feestje, ze straalt zoveel vrolijkheid en energie uit! Hierdoor kon ik niet anders dan met een big smile voor de camera staan. Ook voelde ik me binnen no time op m’n gemak met haar en hebben we gewoon een ontzettend leuke dag samen gehad! Ook met het resultaat van de foto’s was ik erg blij! Ik heb weer een mooie aanvulling op mijn beeldbank en kan voorlopig weer even vooruit!

– Aileen van StudioLien

Atelier Amare

Midden in het centrum van Utrecht schuilt mijn lievelingsplek: Atelier Amare. Mijn lifestyle daglicht studio van 75M2 in een authentiek pand aan de gracht. Hier ontvang ik jou, brengen we samen de dag door en gaan we next-level.

Bekijk de studio