Door te mogen zijn wie jij bent werken we samen in drie stappen naar de ultieme visualisatie van waar jij voor staat, in plaats van wat jij doet.

Door te mogen zijn wie jij bent werken we samen via drie stappen naar de ultieme visualisatie van waar jij voor staat, in plaats van alleen wat jij doet.

wanneer alles samenkomt

Zijn wie jij bent is het állerbelangrijkste. Alleen dan zet je de stappen naar een authentiek merk en jouw droomleven. Dit staat dan ook met stip op nummer 1 tijdens de transformatie die we samen gaan realiseren. Door van binnen naar buiten te werken en branding, fotografie en webdesign op een unieke manier samen te laten komen, creëeren we uitingen die bij niemand beter passen dan bij jouzelf.

Cover Me & Mats
Cover Me & Mats

Wanneer alles samenkomt

Zijn wie jij bent is het állerbelangrijkste. Alleen dan zet je de stappen naar een authentiek merk en jouw droomleven. Dit staat dan ook met stip op nummer 1 tijdens de transformatie die we samen gaan realiseren. Door van binnen naar buiten te werken en branding, fotografie en webdesign op een unieke manier samen te laten komen creëeren we uitingen die bij niemand beter passen dan bij jouzelf.

the inside out transformation

De sterkste fundering voor jouw unieke merk

Wanneer je branding, webdesign en fotografie niet als drie losse diensten ziet, maar juist als onlosmakelijk verbonden onderdelen, bouw je aan de sterkste fundering voor jouw unieke merk. Door elke stap zo authentiek mogelijk aan te pakken komt alles samen en staat jouw onderneming visueel gezien als een huis. Dit geeft vervolgens zoveel zelfvertrouwen dat jouw ambitie alleen maar wordt versterkt.

De eerste stap: branding

Strategiesessie met vragenlijst
-Persoonlijk moodboard
-Meerdere contactmomenten
-Feedback op huidige uitingen
-Kleurenpallet met kleurcodes
-Lettertypes
-Primair & secundair logo
-Style sheet
-Bestanden voor web & print
-Style guide PDF

De tweede stap: fotografie

Strategiesessie met vragenlijst
-Persoonlijk moodboard
-Meerdere contactmomenten
-Shoot guide met diverse tips
-Styling advies
-Een binnenlocatie naar keuze
(max. 300 euro)
-Fotoshoot met oplevering van 35 professioneel nabewerkte beelden voor web & print

De derde stap: webdesign

Strategiesessie met vragenlijst
-Persoonlijk moodboard
-Meerdere contactmomenten
-Alle benodigde pagina’s (webshop tegen meerprijs)
-Social media koppeling
-Basis SEO & zichtbaarheid op Google
-Mobiele versies
-Training om zelf aanpassingen te kunnen maken, met extra video’s

Investering: 4997 euro exclusief btw.

“Hier mag je jezelf zijn. Ook als je dat door alle prikkels om je heen misschien een beetje verloren bent, of nooit echt hebt durven of kunnen zijn. Hier halen we jouw authenticiteit terug; dat maakt je uniek en is nodig om gelukkig te zijn. Spannend? Ja. Maar tijdens onze samenwerking laat ik je voelen dat dit het meest krachtig is: jezelf zijn.”

The missing piece

Wanneer niet alle onderdelen van jouw merk aangepakt dienen te worden is het ook mogelijk om alleen op het gebied van branding, webdesign of fotografie samen te werken. Het is hierbij wel van belang dat de onderdelen die we niet gaan aanpakken wel hun potentie benutten en zorgen voor een sterk geheel. We gaan natuurlijk alleen voor het beste resultaat!

Branding

Strategiesessie met vragenlijst
-Persoonlijk moodboard
-Meerdere contactmomenten
-Feedback op huidige uitingen
-Kleurenpallet met kleurcodes
-Lettertypes
-Primair & secundair logo
-Style sheet
-Bestanden voor web & print

Investering: vanaf 997 euro ex btw/in overleg, op basis van jouw specifieke wensen.

Fotografie

Strategiesessie met vragenlijst
-Persoonlijk moodboard
-Meerdere contactmomenten
-Shoot guide met diverse tips
-Styling advies
-Een binnenlocatie naar keuze (max. 300 euro)
-Fotoshoot van 2,5 uur met oplevering van 35 professioneel nabewerkte beelden voor web & print

Investering: vanaf 897 euro ex btw/in overleg, op basis van jouw specifieke wensen.

Webdesign

Strategiesessie met vragenlijst
-Persoonlijk moodboard
-Meerdere contactmomenten
-Alle benodigde pagina’s (webshop tegen meerprijs)
-Social media koppeling
-Basis SEO & zichtbaarheid op Google
-Mobiele versies
-Training om zelf aanpassingen te kunnen maken, met extra bijpassende video’s.

Investering: vanaf 2397 euro ex btw/in overleg, op basis van jouw specifieke wensen.

recente projecten

Website Rick
Branding senza
Cover Totote

Het proces

Het proces voor elke samenwerking wordt gekenmerkt door de vier D’s:

Discover

Deze fase staat letterlijk in het teken van ontdekking. We leren elkaar en jouw onderneming beter kennen middels de strategiesessie. Zodra er antwoord is gegeven op belangrijke vragen en de strategie is gevormd staat de eerste laag van de fundering.

Design

Met de strategie kan het visuele proces beginnen. We starten met een moodboard om jouw ideeën te bundelen en jouw visie helder te krijgen. Zodra het moodboard staat gaan we aan de slag met de uitwerking van al jouw mooie plannen.

Discuss

Tijdens het uitwerken van alle plannen houd ik jou goed op de hoogte van de voortgang. Je krijgt de eerste resultaten te zien waarna jij alle vrijheid hebt om feedback te geven. We gaan door totdat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Download

Zodra jij tevreden bent komen we aan bij de afrondende fase. Hierin lever ik al het materiaal aan jou aan. Jij bent nu helemaal vrij om alles te gebruiken en toe te passen en ik geef je de juiste handvaten zodat jij nu met vertrouwen aan het roer kan staan.

lieve woorden

"Wij zijn enorm blij met de geleverde diensten van Spring Studio. Onze nieuwe bedrijfsfolder heeft eindelijk de professionele uitstraling die wij zo lang zochten. Onze ideëen zijn nu echt tot leven gekomen en hier zijn we heel trots op. Duizend maal dank!"

– Eric & Esther van Noord Straalt

“Onze salon heeft dankzij de stylesheet, het prachtige logo en het pro actief meedenken een echte herstart kunnen maken voor zowel de website als onze social media. We hadden het zelf niet beter kunnen doen! De samenwerking is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.”

– Véronique van salon Image & Style

"I met Fréderique through FB. I was in need of a logo for my new company and she offered to help. Her commitment, creativity and delivery of work is commendable. I am glad with the outcome- the logo and wish Frederique and her venture success! Thank you for all the effort."

– Prerna van Prerna’s Goodfood

"Ik ben heel erg tevreden met het geleverde werk van Spring Studio! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en geen vragen waren te vervelend. Ik ben trots dat ik nu met zo'n prachtig logo mijn bedrijf kan lanceren. In de toekomst zal ik zeker nog eens met Spring Studio in zee gaan."

– Kimberly van Kimberly Constant Coaching

"Spring Studio denkt met je mee en werkt snel. Voor mij is een visual ontworpen, voor mijn online challenge. Spring Studio past aan waar nodig en levert snel en met goede kwaliteit. Ik ben zeker tevreden over het eindresultaat. Dank je wel!"

– Floor van Unitrip Coaching

"Voor het ontwerpen van mijn flyer boden meerderen hun diensten aan. Echter sprong Spring Studio hier met torenhoge kwaliteit en snelheid bovenuit. De flyer was binnen een dag gemaakt, super netjes en voor een top prijs! Zeker een aanrader dus en graag laat ik haar ook mijn website en verdere toekomst plannen doen!"

– Jessica Mulder

"We couldn't be any happier with the result of our invitations to our 30th birthday party. As this was a special day for us, we wanted an invation to translate that. Not an easy job with us as clients, but Spring Studio got it done. As soon as we need help with a bigger project we will definitely reach out again!"

– Ella & Jacky

“Via social media kwam ik uit bij Spring Studio. Ik had een opdracht die snel moest worden uitgewerkt en Spring Studio heeft het binnen een dag geregeld! Tevens moet mijn site binnenkort worden aangepast en ook dit gaat Spring Studio voor mij oppakken, ik kijk hier erg naar uit!”

– Rick van Cook-Inc

Spring Studio heeft voor ons bedrijf foto's gemaakt. Wij wilden namelijk professionele foto's voor onze social media en onze website. Fréderique zorgde ervoor dat wij ons volledig op ons gemak voelden en dit is dan ook goed af te lezen van de foto's, die prachtig zijn geworden! Overigens heeft zij de foto's ook erg snel geleverd. Al met al een top ervaring!

– Yasmine van Bespreekbaar

Fréderique heeft geweldige foto's gemaakt onder andere voor mijn aankomende EP. Uitleg was nauwelijks nodig, ze begreep gelijk wat ik wilde. Bedankt voor de foto's en de gezellige middag!

– Jasper Bosma – Jarpi

Spring Studio heeft voor ons bedrijf Bespreekbaar mooie professionele foto's gemaakt voor onze website en social media, zij heeft dit erg leuk en in een korte tijd gedaan! Wij zijn er nog steeds erg tevreden mee!

– Andrea van Bespreekbaar

Fréderique heeft mijn website gemaakt en al mijn social media platformen opgezet. Fréderique is zeer professioneel en heeft dit in hele korte tijd verwezenlijkt. Ook de begeleiding en bereikbaarheid is erg goed. Al met al een echte aanrader voor al je media werk!

– Sandra van Coin Counter

I got in touch with Fréderique through Facebook and she was incredibly positive and motivated to help me re-create the website for my coaching business and create a completely new website for my retreat in Sweden. It was fun to work with her, she responded immediately to request and ideas, and she was very supportive in getting the work done.

– Annette van aLive Lifecoaching

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik Spring Studio heb gevonden! Fréderique heeft ervoor gezorgd dat mijn visie is omgezet in werkelijkheid en heeft de meest prachtige foto's geschoten voor mijn bedrijf. Alles aan haar werk klopt en ze is een kei in wat ze doet. Ik zou Spring Studio aan iedereen aanraden, niet alleen omdat ze volledig rekening houdt met je eigen wensen, maar ook omdat zij zelf met je meedenkt en het beste haalt uit de mogelijkheden.

– Mona van MEAUNA

Super blij met het prachtige logo dat Fréderique voor mijn bedrijf heeft ontworpen! Het past helemaal bij wat ik wilde en wil uitstralen en maakt mijn on- en offline communicatie helemaal af! Een hele dikke aanrader!

– Willemijn van TRAME

Vanaf het aller eerste contact met Fréderique klikte het meteen. Ze heeft aan een paar woorden genoeg en maakt de mooiste creaties. Ik heb Frederique mijn website laten bouwen, en de vormgeving voor de binnenkant van mijn boek en het gehele e werkboek laten verzorgen. Het is nog mooier geworden dan ik had durven dromen. Ik weet zeker dat ik Spring Studio ook zal inzetten voor projecten in de toekomst, wat een topper!!!!

– Mariska van FEMNATION

Fréderique heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf Beauty Brow weer een nieuw leven is ingeblazen. Van mijn website tot logo, visitekaartje en prijslijsten. Ze levert fantastisch werk, is professioneel, luistert naar je wensen, houd je up-to-date en is nog eens erg lief. Ik raad iedereen Spring Studio aan, wat een topper!

– Sharon van Beauty Brow

Fréderique heeft mij geholpen met het ontwerpen van mijn website. Ik had heel veel ideeën, die Fréderique tot een concreet idee kon brengen. Binnen no time had ze mijn website omgetoverd tot een professionele site die helemaal bij mij en mijn stijl van fotograferen past. Het contact was super fijn en laagdrempelig: Ze houdt echt rekening met wat je wil en wat er bij je past! Daarnaast is ze super enthousiast en houdt ze je up to date hoe het met alles gaat. Ik zou haar zeker aanraden!

– Samantha van Samantha Smit Fotografie

Heel blij met de webshop die Fréderique voor mij heeft gemaakt. Ook fijne uitleg hoe ik zelf de site kan bijhouden; een enorme aanrader en voor herhaling vatbaar!

– Mayke van MOOI! Jewels

Het shooten met Fréderique was echt een feestje, ze straalt zoveel vrolijkheid en energie uit! Hierdoor kon ik niet anders dan met een big smile voor de camera staan. Ook voelde ik me binnen no time op m’n gemak met haar en hebben we gewoon een ontzettend leuke dag samen gehad! Ook met het resultaat van de foto’s was ik erg blij! Ik heb weer een mooie aanvulling op mijn beeldbank en kan voorlopig weer even vooruit!

– Aileen van StudioLien